Reactie plaatsen

Reacties

Anna van Damme
10 maanden geleden

JES Rijnland heeft nu een aantal keer heel prettig samen gewerkt met TIVI Producties! Tineke toonde veel interesse in de programma's en in de kinderen. Ze heeft daarmee echt in de video's ons verhaal neergezet. Tineke was ook goed bereikbaar en de video's waren snel klaar.
Kortom, een hele fijne samenwerking die wij graag voortzetten!

Annet Thoms
een jaar geleden

Met Tineke en Rogier heb ik al twee keer samen gewerkt voor een aantal audiofragmenten voor Open Monumentendag Delft. Hele prettige samenwerking en nadat we de opdracht samen hadden bedacht, gingen ze samen snel aan de slag! De fragmenten zijn te beluisteren op https://www.openmonumentendagdelft.nl/monumenten, zie het audiotour icoontje onder het monument.

Daphne Hanou-Sulkers
een jaar geleden

De gemeente Delft werkt regelmatig met TIVI Producties samen. Wat in tekst is bedacht, kan Tineke beeldend maken met de juiste shots en invalshoeken. Prettig in de samenwerking en altijd scherp op het eindresultaat.

Filmhub Zuid-Holland
een jaar geleden

Tineke heeft voor een productie van Filmhub Zuid-Holland een aftermovie geschoten. Ik vond het een prettige samenwerking. Tineke schakelt snel en het eindresultaat mag er zijn.

Miranda van der Maarel
een jaar geleden

Tijdens de lockdown in de coronatijd heeft Tineke wekelijks in mijn tuin opnames gemaakt van een door mij gegeven yogales. Dit was erg prettig. Tineke is vriendelijk en rustig en overlegd op een fijne manier. De opnames zijn van goede kwaliteit en goed gemonteerd. Met dank aan Tineke kon ik zo mooie online yogalessen aanbieden. Graag beveel ik haar aan!

Gerbry Junte
een jaar geleden

Ik heb goede ervaringen met Tineke als professioneel filmer. Een prettig persoon om mee samen te werken.

Nienke Schuil | Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland
een jaar geleden

Voor het project Natuur in de stad in opdracht van de provincie Zuid-Holland hadden we inspirerende filmpjes nodig. Samen met Tineke ben ik op pad gegaan hebben we het ' script' bepaald en is er op zeer ontspannen wijze met de vertellers aan de filmpjes gewerkt. Dit heeft mooie ontspannen, spontane en waardevolle filmpjes opgeleverd. Een aanrader!

Renate van Lent
een jaar geleden

Oh wat vond ik het spannend en oncomfortabel voor de camera. Tineke heeft mij daarbij zo goed ondersteund dat ik het al snel zelfs leuk begon te vinden. Wanneer zij mij volgde/filmde in mijn werkzaamheden had ik op te duur niet eens meer bewust door dat ze er was.
Doordat ze bekend is met paarden wist zij precies de juiste momenten vast te leggen en had ze aan 1 woord genoeg. De samenwerking was fantastisch en harmonieus. Precies zoals ik het met de paarden ook graag heb.

De Aktiviteit
een jaar geleden

Ik heb met Tineke fantastisch samengewerkt op verschillende scholen. Zij is steengoed in de klas. Haar beelden imponeren en informeren. Tineke stemt heel goed af op opdrachtgever, leerkracht en kinderen