Portfolio

In de loop der jaren hebben wij voor heel veel verschillende opdrachtgevers mogen werken. Tot onze tevreden klanten kunnen we o.a. rekenen:

 • Diergaarde Blijdorp
 • Gemeente Delft
 • Rijksmuseum Boerhaave
 • Nationaal Jenevermuseum Schiedam
 • De Activiteit
 • Techniek College Rotterdam
 • Museum Prinsenhof Delft
 • Cultuurschakel Den Haag
 • Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland
 • verschillende ZZP'ers
 • en vele anderen

Bekijk hier enkele producties

Hieronder lichten we een paar producties uit. Voor veel meer voorbeelden van ons werk ga  je naar onze YouTube-pagina.

In 2023 kregen wij de opdracht het verhaal te vertellen van de branden in molen de Walvisch en het voormalige pand van distilleerderij 'De Locomotief' in Schiedam. Het resultaat was een documentaire van 20 minuten en vier korte filmpjes voor op de tentoonstelling Brand bij de Branders in het Nationaal Jenevermuseum Schiedam. Hierbij een korte impressie.

JES Rijnland organiseerde deze zomer voor het eerst Zomerschool in de Gemeente Katwijk. TIVI Producties maakte een impressie van deze week.

In de zomer van 2022 opende Diergaarde Blijdorp de geheel gerenoveerde Bergdierenrots. Het rijksmonument is omgetoverd tot een stukje Himalaya en werd de nieuwe woonplek van kleine panda's en kuifhertjes. TIVI Producties maakte voor deze gelegenheid een webserie.

In 2018 ontwikkelde de educatie-specialisten van Diergaarde Blijdorp een les voor de bovenbouw van de basisschool over het tropisch regenwoud. Onderdeel van de les is een introductievideo van ongeveer acht minuten in totaal. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever ontwikkelden wij het format, maakten het scenario en deden opnamen en montage. Voor het eerst werkten wij ook met een presentatrice. 

Margreet Bouwmeester is een begrip in de paardenwereld. Met haar bedrijf Alona voor paard en mens heeft ze al jarenlang ruiters en paarden veel gebracht! Alona bestaat dit jaar 25 jaar. TIVI Producties maakte deze bedrijfsfilm.

 

De Gemeente Delft heeft ambitieuze plannen op het gebied van verkeer en mobiliteit. Deze zijn in 2020 samengevat in het zogeheten Mobiliteitsplan 2040. Elke inwoner kreeg de kans om er zijn zegje over te doen. Dat hebben wij duidelijk gemaakt door middel van dit filmpje. De opdrachtgever gaf ons vooral mee wat de boodschap van de video moest worden. De rest mochten wij zelf invullen. En dat kun je aan ons overlaten. 

In aanloop naar een tentoonstelling over kunstenaar Jan Schoonhoven en zijn werk 'Het Apostelhuis' in museum Prinsenhof Delft, maakten wij een vijfdelige serie voor social media over het restauratieproces van dit werk. 

Bibliotheek 'De Plataan' maakte een lesprogramma voor jonge kinderen over hoe het boerenleven in Midden-Delfland er vroeger uitzag. Wij kregen de opdracht een videoproductie te maken als inleiding, waarin 'opa Joop' een hoofdrol zou krijgen. Wij maakten het scenario en deden de regie, opname en montage. 

De eerste Hobby Horsing Wedstrijd bij Fair to Horses trainingscentrum in Bleiswijk was een groot succes. TIVI producties mocht er verslag van doen en wat was het leuk!